Kjøp bøker

TheMa Forlag kan kontaktes ved

e-post: www.post@themaforlag.no
og +47 33450035 og 92043788

Har kreftens gåte en løsning I og II koster henholdsvis kr. 195 og kr. 152 + frakt.

Prisene er basert på en $-kurs på 8.

Nyhet: Bøkene kan nå kjøpes i Antropos bokhandel, Josefines gt. Oslo

og i Antropos Forlags nettbutikk - www.antropos.no

Den lave prisen skyldes at bøker som kjøperne vet de vil kjøpe og ikke behøver bokhandler veiledning, sparer det vi sparer på markedsføring og salgspersonale. Kostnadene ved samarbeidet med Antropos Bokhandel er en pris vi velger å ta for å kunne tilby en sentral bokhandel og nettbutikk i Norge.
Kjøpsprosessen er også forenklet til noen tastestrykk - så kommer bok/bøker kort tid etter direkte levert hjem etter telefon henvendelse fra tansportør.
Hvis dette mot formodning ikke fungerer som beskrevet, anbefaler vi å kontakte Antropos Bokhandel og Forlag: www.antropos.no.
Vi kan også bistå med bestilling fra produsent via deres distributør Amazon.

Kjøp bøker

Følg linkene og ha et bankkort/kredittkort klar:

Bind I: http://www.amazon.com/Har-kreftens-gaate-loesning-kreftbehandling/dp/1496097734 og legg bok i handlevogn.
Bind II: http://www.amazon.com/Har-kreftens-gaate-loesning-refleksjoner/dp/1517052459/ref=sr og legg bok i handlevogn.
Begge: http://www.amazon.com/s/ref=nb
og søk på forfatternavn (ved søk på boktittel husk å=aa og ø=oe).
Legg begge bøkene i handlevogn slik at de kommer i samme forsendelse.

Felles for å fullføre alle bestillinger:
Klikk på Handlevogn.
Deretter på Proceed to checkout.
Fyll ut adressefelt og klikk Ship to this adress.
Velg normalt billigste shipping = $ 11.97 for begge, og de kommer vanligvis lenge før oppgitt tid.
Klikk 1. valg nedenfor slik at bøkene sendes samlet
og continue til betaling.

Husk tlf. nr. da bøkene levere på oppgitt adresse etter avtale på telefon.
Ved bestilling: Unngå å følg reklametilbud men følg handlevogn til og med valg av shipping metod og velge rimeligste alternativ.

Ved eventuelle problemer: Kontakt oss på post@themaforlag.no så sørger vi for forsendelse.

Prisene ovenfor er ca. pris fordi de er satt i $ av Createspace som trykker og leverer bøkene (via Amazon)og vil derfor variere noe med endringene i valutakursene.
Siste ang. pris, mai 2016: utfra en dollar kurs på NOK 8.

Bøkene er produsert via www.createspace.com og digitalisert ved www.kindle.amazon.com/ for nettbrett.
Versjonen for nettbrett er ennå ikke tilgjengelig.

Merk: "Å/å" staves "AA/aa og "Ø/ø staves OE/oe på Amazon - inntil vi og andre forlag forhåpentligvis selger nok bøker til at Norge blir et mer interessant marked. Søk på boktitlene blir derfor "Har kreftens gaate en loesning". Selv om engelsk ikke har å,ø og æ kan norsk bok i engelsk språkdrakt som selger bra, få oss på kartet. Vi er allerede i gang med vår første - en engelsk ett-binds utgave av "Har kreftens gaate en loesning" (som den selvfølgelig ikke blir titulert, men vi forskutterer ikke ennå den engelske tittelen). Den er ventet ferdig kort etter bind 2 på norsk.

TheMa Forlag har valgt denne papir-rygg løsningen med enkel distribusjon, slik at prisen ikke skal være en hindring for de fleste av dem bøkene kan ha spesielt stor betydning for. Hvis det likevel er interesserte med kreft eller med sykdommen i nærmeste familie, hvor investeringen ødelegger månedens budsjett, har vi satt av midler til refusjon av prisen på enkle vilkår. Ta i så fall kontakt på post@themaforlag.no.

Litt om organisering og forlagets fremdrift.

Ikke-autoriserte helsearbeidere som vil hjelpe kreftpasienter med supplerende behandling til den autoriserte, blir ofte mistenkt for "å sko seg på fortvilte pasienters bekostning". For å fjerne dette argumenter har forfatteren gitt all eventuell inntekt av boksalget til TheMa Minnefond. Formelt er denne uavhengige posisjonen sikret ved å overføre copyright til den ideelle stiftelsen Robin H., og at minnefondet ikke har eiere, men vil sortere under stiftelsen med eget prosjektregnskap. Offentlig kontroll, gjennom revisjon og overvåking av Stiftelsestilsynet kan bli viktig, hvis den enelske utgaven når ut på verdensmarkedet med tilsvarende økte inntekter.

I en rekke land er det mange, spesielt terapeuter og klinikker som venter på en uavhengig fremstilling av alle relevante forhold knyttet til behandlingen. Det er også kort vei videre til utgaver på tysk, spansk, italiensk og svensk fordi lokale filologer med tilknytning til Are Thoresens internasjonale nettverk har besørget oversettelser av Are Thoresens bøker.
Her er det på sin plass å gjenta at forsker og forfatter ikke er i slekt, og at bøkene er en uavhengig kilde til kunnskap om metoden - hvis en da ikke vil hevde at en helseklinikks pasienter blir partiske hvis de blir hjulpet med et alvorlig helseproblem.

Hjem
Bokutgivelser
Kreft: Forebygging og behandling