Blogg-innlegg 6. mai

Den suverene eneren: Thoresen/Manzettis forskningsbro


Forrige innlegg, RENATES REDNING "FRA RUSSISK RULETT-MEDISIN», er flyttet til , Blogg innlegg 29. april.


At et av våre facebook-innlegg etter bare drøyt tre måneder på Facebook har blitt vist til 100 000 nordmenn ganger kan vi delvis takke Dabladet for, som 17. februar trykket en artikkel om en ny retning innenfor kreftforskningen under fellesbetegnelsen «immunterapi». Se: Dagbladet.no
Samme dag la vi ut innlegget om at dette verken er noen nyhet eller ny retning innen kreftforskning, men at denne innfallsvinkelen til kreftsykdommenes helbredelse ble forsøkt for tretti år siden – med umiddelbar effekt på en alvorlig kreftrammet hund. Denne usedvanlig raske helbredelsen (en stor, ytre svulst skrumpet til ingenting på en måned) innledet utviklingen av en enkel behandlingsmetode - uten andre bivirkninger enn økt livskraft og bedret immunforsvar. Metoden har deretter vært i bruk på klinikken til veterinær og kreftforsker Are Thoresen (ikke i slekt med forfatter og blogger), deretter spredt ut over verdenskartet og er i dag i bruk på 60 klinikker, foreleses om i Australia, publisert i vitenskapelig artikkel i Canada, gitt hedersbevisning på Wien Veterinæruniversitet ...

... Så et avsnitt for dem som ikke har kommet til bloggen via vår facebook-side og dagens facebook-innlegg, og som våre venner på Facebook bare kan hoppe over:

«LES MER OM «THORESEN/MANZETTIS FORSKNINGSBRO
om innlegget som innen 8. mai - dagen når vi feirer avslutningen på siste verdenskrig - vil ha blitt vist for 100 000 nordmenn på facebook-siden og på nettstedet www.themaforlag.no. En ønskereprise for våre venner og en viktig introduksjon av forlagets hovedtema for nye blogg-følgere: Om immunterapien som er utviklet i Norge og gjennom 30 år har vist at den i usedvanlig høyt antall tilfeller kan restaurere vårt medfødte forsvar mot kreft. Ifølge bloggeren kan metoden også revolusjonere verdens kreftomsorg.
Ikke ta stilling til om dette er å ta for hardt i uten å ha lest artikkelen Thoresen/Manzettis forskningsbro - helst også bøkene «Har kreftens gåte en løsning I og II». Se Kjøp bøker. Bøkene er nå også i salg i Antropos Bokhandel i Josefines gate, Oslo og kan bestilles via Antropos Forlags internettsalg – http://www.themaforlag.no/http://www.antropos.no/.
Forfatteren ble selv helbredet av for langt kommet colon cancer etter to behandlinger á kr. 500, og jeg ble gitt mange nye år for å spre dokumentert informasjon om både metoden og de vesentligste aspekter ved hele kreftkomplekset.
Blogg-innlegget er også en første oppsummering så langt av vår kontakt med publikum via Facebook.»

Det uklare portrettet av Sergio Manzetti(for noen også i lite format), som han ba oss hente fra Google (hvis vi absolutt ville ha et bilde), reflekterer hans syn på "rampelyset".

Den første målsettingen til TheMa Forlag med den mest dynamiske siden på vårt nettsted – BLOGGEN - var å presentere ti ukentlige innlegg uten at denne delen av vår opplysningsvirksomhet ville dale ettersom nyhetens interesse fjernet seg bakover i tiden.
Det har ikke skjedd, og både måloppfyllelse og denne «målestokken» viser så langt at vårt veivalg til offentligheten ikke var feil.
Vårt tiende innlegg, om RENATES REDNING, Renates redning, - som også inneholder viktig informasjon til helsemyndighetene om hvorfor hun som ga forlaget navn ikke ble reddet - har på syvende dagen i facebook- og internett-offentligheten passert gjennomsnittlig antall visninger med god margin. Gjennomsnittlig antall visninger pr. dag er ca. 300. og viser naturlig nok en fallende tendens etter at et nytt blogg-innlegg kommer på themaforlag.no den syvende dag (hvor jeg etter bøkenes bok nok egentlig skulle ha hvilt, men som isteden har blitt den aller travleste de ti siste ukene).
De ukentlige innleggene på Facebook er lenker til nettstedets blogg, og nr.1 av veiviserne til blogg-innlegg: LYSET I TUNELLEN II, The Horseman, vårt nr. 2 innlegg på f.book, oppnår første uke 1430 visninger pr. dag, og som falt andre uke til 570. Det nådde til slutt 14 520 da telleverket til f.book sluttet å telle. The Horseman
Den suverene eneren hadde til sammenligning 2000 visninger daglig, ikke den første uka, men hele den første måneden. Tatt i betraktning at facebook-innlegg, ifølge annonseselgerne normalt har en varighet på 1 - 2 uker, har «Forskningsbroen» fortsatt og fortsatt å øke forspranget til å ha passert 700 % flere enn det vi regnet som en solid toer.
Dette formidable spranget viser hvordan forskjellen på «god bør» og «gnistrende medvind» kan dra «kurven» som viser statistikk for publikums-interesse loddrett oppover veggen og gjennom taket.

Norge er et lite land, og det å nå frem til en halv million nordmenn (alle innleggene til sammen) - 10 % av oss - på tre måneder, gir noen overrumplende perspektiver. Spesielt fordi et internasjonalt nettverk som i tiår har støttet behandlingsmetoden nå skal forsøke samme metode som i Norge for et themaforlag.com på engelsk. Før sommeren presenteres metoden og en oversatt ett-binds versjon av «Does the riddle of cancer have a solution" - i salg i fem verdensdeler.

I sosiale medier-sfæren er ingenting gitt på forhånd. Det er også betimelig å minne om innlegget «Finnes det forlag som helst vil slippe å lese bøler", så jeg har holdt meg i skinnet og klart ikke å begynne og gange opp tall, men siden en medarbeider, Jon Gangdal, har klatret litt i fjellene i Nepal, har jeg i det minste en indre spenning og en visualisering av hvor høyt opp i Himalayas sky-line forskningsbroen til Manzetti/Thoresen kan klatre for å lage et solid feste for det østlige brohodet ...